www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2019. február PSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCs Aktuális program:
2019.02.22.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

ARCHÍV - Passport Control 1-41. - MEDIAWAVE Művészeti Műhelyek :: FELHÍVÁS - PC 41-42 NYÁRI MŰVÉSZETI & KÖZÖSSÉGI MŰHELYEK 2017 :: KÖZÖSSÉGI BÜFÉ

 

KÖZÖSSÉGI BÜFÉ

 

Úgy hírlik, forró nyár várható. Legalábbis tavaly az volt... napközben és este is nagyon fogyott a hideg sör, gyöngyöző fröccs, a gyümölcsökkel megspékelt limonádé, szörp... Azonban kedvenc büféseink idén egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudnak jönni közénk... Lehet, hogy vendéglátóink is szereznek rá vállalkozót, de itt a jó alkalom, hogy egyre közösségi alapúbb működésünk kiegészítsük közösségi, önkiszolgáló büfével.

 

Sokan fejezték ki kétségüket e kísérleti forma működőképességével kapcsolatosan... de legyünk optimisták és bízzunk a közösség szabályzó erelyében. Mindenesetre, ha két nap után kiderül, hogy nem működik, attólkezdve mindenkinek magának kell megoldania szükségleteinek kielégítését. És az is egy tanulság lesz.

 

 

A közösségi büfé működése két szálon fog futni:

 

SÖR - FRÖCCS - SZÖRP - LIMONÁDÉ

Ezen alapszomjoltók készleten tartására alapot képezünk. Aki részt akar venni benne, az az első nap befizethet az alapba 200.-Ft-ot, amelyből beszerezzük az alapkészletet. A 200.-Ft-ról a büféközösség tagja kap egy ugyanannyit érő jegyet, amelyet az első körben, a nyitóbulin lefogyaszthat. Ezután már csak pénzérme bedobásával lehet folytatni a fogyasztás. De az is lehet, hogy időszakosan a tábor lekes gyermek résztvevői is segíteni fogják a büfé működtetését, a limonádé készítését.

 

A következő egységárak várhatók:

- dobozos sör 200.-Ft

- 1 dl bor 100.-Ft (amelyben benne van pohár és a szóda ára)

- szörp 50.-Ft (amelyben benne van a pohár és a szóda ára)

- limonádé (az önköltségi árat majd a gyermekek számolják ki)

 


PÁLINKA ÉS EGYÉB SPECIÁLIS ITALOK

Ezekre központilag nem készülünk, cserebere tárgyát képezik. De érdemes rá készülni, egymást barátkozás céljából kinálgatni.

 

 

 

Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK