www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2018. November ThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFr Actual program:
2018-11-21
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

News - MEDIAWAVE Foundation

2008-12-02

ARE YOU FREE? – FOLK BLUES WORKSHOP - Vezető: Ferenczi György – ének, szájharmónika, hegedű


Are you Free? Nyitott az új kihívásokra, a párbeszédre, a másik véleményére? A december 6–7-én Dunaszerdahelyen a Városi művelődési központban zajló nemzetközi zenei találkozó és műhely szlovákiai és magyarországi muzsikusok beszélgetése a zene segítségével. Manapság különösen ráfér a két ország kapcsolatára, hogy ne a nacionalizmus és az önzés mentén szerveződjenek az ilyen párbeszédek. A problémákra megoldás nem születik majd egész bitosan, viszont lesz nyitottság, együttgondolkodás és jó ZENE !

 

 

Résztvevők:

Ferenczi György kiváló szájharmonika-művészünk bő húszéves pályafutására a country, a blues, a rock’n’roll és a magyar népzene fúziója nyomta rá a bélyegét, több mint kétszázötven lemezen szerepelt, Herfli Davidson és Rackajam nevű zenekaraival Európa-szerte népszerű lett.


RACKAJAM
www.rackajam.hu
Apáti Ádám: basszusgitár, szájzongora, vokál, Jankó Miklós: dob, kahorn, vokál, Kormos Levente: gitár, vokál, Pintér Zsolt: mandolin, vokál


COLOMBRE BAND
www.colombre.hu
Váray László: gitár, ének, Csordás Veronika: ének, Deák Gábor: gitár, Kovács Gábor: dob
Aki ismeri már ezt a gitárfanatikus, szövegelős, cinikus bandát, azok számára is tartogatnak újdonságot, aki még nem hallotta őket, azoknak itt az alkalom, hogy halljanak néhány felkavaró slágert. „A blues-, a rockzene és a kissé hip-hop-os szövegek különleges mixtúrája a saját műsorral koncertező Colombre zenekar. Szokatlan újdonság amit csinálnak.”

 

A PÁNTLIKA ZENEKAR-ból
Kevický Péter: brácsa, Nagy Iván: cimbalom, Szabó János: bőgő
A hazai népzene egyik legjobb zenekara. A Kárpát-medence (nem ’élettér’ értelemben értve) népei zenéjének avatott ismerői és előadói.
 

Ossza meg ismerőseivel:
SEARCH


      
MEMBERSHIPS
PARTNER OLDALAK